9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneZesde plaats voor Toon Kortooms Park bij verkiezing ‘Leukste uitje van Noord-Brabant...

Zesde plaats voor Toon Kortooms Park bij verkiezing ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2024’

Het Toon Kortooms Park in Deurne is geëindigd op de zesde plaats bij de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2024’. Dinsdag kwamen alle genomineerden samen voor de prijsuitreiking.

Welk uitje zou winnen, bleef een verassing tot het einde. Het aantal behaalde punten van de kanshebbers lag dicht bij elkaar. Het Toon Kortooms Park eindigde weliswaar op de zesde plek, maar met slechts een verschil van 0,07 punten met de nummer drie.

Die plaats was voor Museum Klok & Peel in Asten, dat werd beloond met de bronzen award. Dierenpark Zie-ZOO in Volkel eindigde als tweede en de gouden award voor ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2024’ ging naar het Boerenbondsmuseum in Gemert.

Bij de verkiezing brachten 67.531 ANWB-leden ruim 114.000 stemmen uit op zowel landelijk niveau als per provincie. Zij bepaalden wie zich in elke categorie de gouden, zilveren en bronzen winnaars mogen noemen. De uitjes werden door ANWB-leden beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, sfeer en prijs-kwaliteitverhouding.

Foto: Toon Kortooms Park

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen