19.6 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- DeurneZoeken naar gekleurde keien voor meer bekendheid van gezondheidsinitiatief in Deurne

Zoeken naar gekleurde keien voor meer bekendheid van gezondheidsinitiatief in Deurne

Met een zoekactie naar gekleurde keien die in Deurne zijn verstopt, moet er meer bekendheid komen voor het initiatief ‘Kei Goed, Gezond en Gelukkig Deurne’. Iedereen mag naar de stenen zoeken van 16 mei tot en met 30 juni en kan verschillende prijzen winnen, afhankelijk van welke kei je vindt.

De actie is een initiatief van verschillende (zorg)organisaties en (sport)verenigingen uit Deurne die zijn aangesloten bij het lokale Sport- en het Preventieakkoord. Samen willen zij een beweging op gang brengen waarbij sport en gezondheid centraal staan, de zoekactie moet zorgen voor extra aandacht.

Doel
Het ultieme doel is om inwoners van Deurne gezond(er) te laten leven. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de fysieke gezondheid, maar ook naar de mentale gezondheid van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Gouden kei
Bij de zoekactie kun je verschillende soorten keien aantreffen zoals bijvoorbeeld een rode, groene of blauwe kei met een hart, appel of smiley. Die zijn bij inlevering goed voor een persoonlijke beloning. Wordt er een gouden kei gevonden? Dan staat er een beloning voor een hele schoolklas, sport-/activiteitengroep of buurtvereniging tegenover.

De keien kunnen tot en met 30 juni worden ingeleverd bij de receptie in het Huis voor de samenleving aan de Markt 1 in Deurne. De clienten van ArtORO Deurne en Zorgboerderij Het Spekrijt hebben de kleurige stenen gemaakt.

Meer informatie vind je op www.keigoedgezondgelukkigdeurne.nl.

Foto: gemeente Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen