14.3 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneZSV en SV Deurne klaar voor Kranenmortelderby; ‘Altijd weer die drommelse videofilmpjes’

ZSV en SV Deurne klaar voor Kranenmortelderby; ‘Altijd weer die drommelse videofilmpjes’

De Kranenmortelderby staat voor ZSV en SV Deurne komende zaterdag op het programma en dat betekent dat beide clubs voorafgaand aan de wedstrijd via social media traditiegetrouw op een ludieke manier laten weten klaar te zijn voor de strijd.

SV Deurne laat deze keer met hun video in een bombastische filmtrailer-stijl zien dat zowel spelers als fans goed voorbereid zijn op de wedstrijd. ZSV kiest net als bij de vorige Kranenmortelderby voor de humoristische insteek met een mini-speelfilm over het veelbesproken klungelige drietal de Baron, B2 en Vlugge Japie. De illustere figuren hangen blijkbaar al enkele weken rond op het terrein van ZSV, maar tot nu toe is onduidelijk waar ze naar op zoek zijn. Wel wordt duidelijk dat ze een schatkaart hebben gevonden. De grote vraag is waar die kaart de drie stuntelige criminelen naar toe leidt?

Bekijk hieronder de video van ZSV

Stunt SV Deurne
Het gerucht gaat dat het Geheim van de Schatkaart iets te maken heeft met de stunt die SV Deurne jaren geleden heeft uitgehaald en vorig jaar pas bekend werd gemaakt in een video. Je hoort het de Baron al zeggen: “Drommels, drommels en nog een drommels. Altijd weer die altijd weer die drommelse videofilmpjes”

Ferry Bouman
Bij een eerdere Kranenmortelderby had ZSV een imitatie van Ferry Bouman ingeschakeld. ‘De crimineel uit de tv-serie Undercover’ kwam toen even in de kleedkamer de spelers van ZSV op zijn bekende dreigende manier uitleggen dat verliezen van SV Deurne geen optie was: “Tegen Deurne goade gij punten pakken en anders zalde gij ‘es wa meemaken.”

Het treffen tussen ZSV en SV Deurne vindt zaterdagavond 22 april plaats op Sportpark De Kranenmortel en start om 18.30 uur.

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen