11.7 C
woensdag 8 mei 2024
Home- ZeilbergZSV strijdlustig tegen kersverse kampioen SV Venray met hattrick van Kuunders (3-3)

De geelzwarten moesten het zondag opnemen tegen de kersverse kampioen van de 1e Klasse D op sportpark De Wieën in Venray. Dat deed ZSV zeker in de eerste helft niet onverdienstelijk met een 1-3 voorsprong nog voor de rust. SV Venray wist echter in de tweede helft twee keer te scoren en de eindstand op een 3-3 gelijkspel te brengen.

SV Venray dat vorige week donderdag kampioen werd met de 4-1 zege op Chevremont, nam in het begin van de wedstrijd de leiding met na 8 minuten een doelpunt van Jeroen Vullings voor Venray; 1-0. Maar in de rest van de eerste helft profiteerde ZSV van de onoplettendheid van de roodwitten en kon Maarten Kuunders met een hattrick de stand voor rust op 1-3 brengen.

In de tweede helft begon Venray aan een inhaalslag waarbij Stan Kersten in de 53e minuut de 2-3 wist binnen te halen. In blessuretijd maakte Jarno Peters toch nog de gelijkmaker. Eindstand: 3-3 maar ZSV neemt wel een punt mee uit Venray.