13 C
donderdag 28 maart 2024
Home- DeurneZSV verliest van VV Buitenpost na spannende slotfase

ZSV verliest van VV Buitenpost na spannende slotfase

ZSV heeft de wedstrijd in Friesland tegen VV Buitenpost verloren. Na een spannende slotfase eindigde de pot in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker in 4-3.  ZSV is daardoor uitgeschakeld in de beker.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg de thuisploeg de uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. In de 27ste minuut duwde Kevin van den Broek zijn tegenstander in de rug in het strafschopgebied. VV Buitenpost kreeg een penalty, maar deze werd gestopt door ZSV-keeper Leon Thijs.

Na rust lukte het Buitenpost alsnog om op voorsprong te komen. De ploeg stond met nog een kwartier te spelen op een 3-0 voorsprong. Meteen na de derde goal van de thuisploeg, sloeg ZSV terug. Koen Kuunders maakte er in de 74ste minuut 3-1 van. Een minuut later schoot Dirk Verlijsdonk een afstandsschot binnen en daarmee bracht hij de stand op 3-2.

Zes minuten voor tijd leek ZSV de gelijkmaker te scoren, maar die bal werd op miraculeuze wijze gekeerd. In de tegenaanval scoorde VV Buitenpost de 4-2. In de extra tijd scoorde Rik Wiersema uit een vrije trap de 4-3. Daarmee stond meteen de eindstand op het bord.