11.3 C
vrijdag 26 april 2024
Home- DeurneZSV wint Kranenmortelderby diep in blessuretijd

ZSV wint Kranenmortelderby diep in blessuretijd

Lang bleef het spannend zondagmiddag tijdens de Kranenmortelderby. De beslissing viel uiteindelijk diep in blessuretijd; Koen Kuunders maakte in de 96ste minuut de 2-1 voor ZSV tegen SV Deurne.

In de 23ste minuut kwamen de Zeilbergers op voorsprong. Thijs Meulendijks kon profiteren van een fout van Deurne en maakte uit de tegenstoot de 1-0. Kort voor rust kreeg ZSV nogmaals een grote kans, maar Maarten Kuunders kon de bal van afstand niet in het Deurnese doel lepelen.

Meer grip
Na rust kreeg SV Deurne meer grip op de wedstrijd. Na een vrije trap in de 52ste minuut ontstond er een scrimmage en lukte het de ZSV-defensie niet om de bal weg te werken, waardoor Gregory Lammers de 1-1 voor Deurne kon scoren. Daarna volgden mogelijkheden voor beide ploegen, maar het bleef lang 1-1. Tot de 96ste minuut. De afvallende bal uit een corner van ZSV belandde voor de voeten van Koen Kuunders, die direct uithaalde en de 2-1 binnen krulde in de absolute slotfase van de Kranenmortelderby.