11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- ZeilbergZSV’er Lukas Anneijes (14) genomineerd voor Amateur Scheidsrechter van het jaar Awards

ZSV’er Lukas Anneijes (14) genomineerd voor Amateur Scheidsrechter van het jaar Awards

Hij is pas 14 jaar en nu al genomineerd voor de KNVB Amateur Scheidsrechter van het jaar Awards. Jeugdspeler Lukas Anneijes van ZSV timmert flink aan de weg en heeft de ambitie om professioneel scheidsrechter te worden. Dat is niet onopgemerkt gebleven en ook de reden dat hij nu meedingt naar de titel Amateur Scheidsrechter van het jaar.

Ook al is Lukas nog jong en zit hij pas in de vierde klas van het Peelland College, hij weet op het veld zijn mannetje wel te staan. Dat komt volgens zijn moeder door het karakter van Lukas dat alleen ‘ja’ en ‘nee’ kent en waardoor hij stevig in zijn schoenen staat.

Super trots
Bij ZSV zijn ze super trots dat hun jeugdspeler is genomineerd: “Het zou voor Lukas een geweldige eer zijn als hij deze award krijgt. En vanuit ZSV vinden wij ook dat deze hem van harte gegund is! Doordat hij zich al zo jong, in een soms toch lastige rol als scheidsrechter, inzet voor de club en de sport in het algemeen (naast fluiten voetbalt én tennist hij ook) kan hij een voorbeeld zijn voor anderen.”

Scheidsrechtersopleiding
Lukas speelt bij ZSV in de JO17-1. Hij is bij de club begonnen met het fluiten van wedstrijden in de jeugdscheidsrechterspoule. Met zijn verenigingsscheidsrechterdiploma op zak is hij nu gestart met de KNVB Scheidsrechtersopleiding veldvoetbal 3 (SO3). Hij heeft inmiddels ook al de nodige wedstrijden bij de senioren op zondag gefloten en inmiddels leidt hij al wedstrijden voor de KNVB.

Lukas steunen
Je kunt Lukas steunen door voor 23 november op hem te stemmen via www.scheidsrechtervanhetjaar.nl. Type daar zijn naam in (Lukas Anneijes), selecteer de provincie Noord-Brabant en kies de optie gediplomeerd. Geef daarna een korte reden aan waarom je op Lukas stemt en voer je naam en emailadres in. Je krijgt dan een email die je moet bevestigen om je stem definitief te maken.

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen