11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- St. Jozefparochie36e Dreefloop Lopersgroep Deurne

36e Dreefloop Lopersgroep Deurne

Vanaf sportpark De Djump aan de Vloeieindsedreef wordt donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) de 36e Gebroeders Swinkels Dreefloop gehouden.  Deze wedstrijd is voor zowel jong en oud, als recreatief en wedstrijdatleet toegankelijk. 

Het parcours is een schitterende ronde door de leuke en natuurrijke omgeving van Deurne. De toegang voor het publiek is uiteraard gratis en voor alle aanwezigen zijn er natuurlijk diverse mogelijkheden voor een hapje en een drankje.

Om 11.00 uur zal het startschot worden gegeven van de 5, 10 en 15 km trimlopen. Op hetzelfde tijdstip zal ook de 15 km wegwedstrijd van start gaan.

Zowel trimmers als licentiehouders kunnen tot en met 8 mei inschrijven via www.inschrijven.nl of per email via wedstrijdsecretariaat@av-lgd.nl. Inschrijving op de wedstrijddag is ter plaatse tot 10.45 uur mogelijk.  Het inschrijfgeld bedraagt voor alle wedstrijden € 6,- bij voorinschrijving en € 8,- bij inschrijving op de wedstrijddag.

 

De start en finish zijn op de atletiekbaan De Djump aan de Vloeieindsedreef in de Sint Jozefparochie. Het parcours wordt naar gelang de te lopen afstand een, twee of driemaal afgelegd.

De verzorging bestaat uit een verfrissingspost bij elke ronde. Ook de EHBO is stand-by. Kleed-, douche- en parkeergelegenheid is beschikbaar.  Voor eventuele vragen kunt u terecht bij wedstrijdsecretariaat@av-lgd.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen