24.6 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneA New Year Jazz Night met de JFF Band

A New Year Jazz Night met de JFF Band

Vrijdagavond 4 januari verzorgt de JFF Band een nieuwe Big Band Meeting, met als titel A New Year Jazz Night. Tijdens deze avond zullen Big Band Nuenen en de JFF Band uit Deurne optreden.

Big Band Nuenen bestaat al ruim twintig jaar. In die tijd is de muzikale samenstelling van de band gewisseld, maar de intentie van de uit te voeren jazz altijd gebleven. Het repertoire bestaat uit jazz- en bigbandcomposities van namen als Glenn Miller, Duke Ellington, Paul Desmond, Count Basie, Jerry van Rooyen en Rob Pronk.

De organiserende JFF-band uit Deurne is in 1998 opgericht en speelt een divers repertoire. Tijdens ‘A New Year Jazz Night’ treedt als gastvocalist de Deurnese singer-songwriter Twan Dirks op. Hij wordt bijgestaan door vaste zangeres Hanneke Kuunders. De JFF Band heeft in de afgelopen jaren diverse Big Band Meetings en theaterproducties georganiseerd en treedt regelmatig op in de regio. De band staat sinds begin 2018 onder de muzikale leiding van Luuk Antkowiak uit Tilburg.

Organisator Hans van Asten, tevens lid van de JFF Band: “We hebben er bewust gekozen om deze avond aan het begin van het jaar te organiseren. Het is een mooi moment om na de feestdagen uit de kerstmuziek te geraken en in een informele, maar vooral swingende sfeer met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Dat de voormalig dirigent van de JFF Band, Richard Beeren, weer zijn opwachting maakt op de Deurnese podia maakt de avond extra speciaal”.

A New Year Jazz Night vindt plaats in Hotel-Brasserie Plein Vijf aan de Markt in Deurne. Aanvang 20:00 uur, de toegang is gratis.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen