19.6 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- DeurneAandeelhouders Ebusco akkoord met benoeming van twee commissarissen

Aandeelhouders Ebusco akkoord met benoeming van twee commissarissen

Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van elektrische busfabrikant Ebusco in Deurne is woensdag is akkoord gegaan met alle agendapunten, waaronder de benoeming van twee commissarissen.

Saskia Schatteman is benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van Ebusco voor een periode van vier jaar. De AVA heeft ook het voorstel tot herbenoeming van Roelf de Boer als lid van de Raad van Commissarissen voor de periode van één jaar aangenomen. Ernst & Young Accountants LLP is benoemd tot externe accountant voor de boekjaren 2024, 2025 en 2026.

Jaarrekening
Verder werd naast de vaststelling van de jaarrekening 2022, decharge verleend aan de leden en voormalige leden van de Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur en heeft de AVA besluiten aangenomen over de goedkeuring van het bezoldigingsverslag 2022.  De machtiging tot inkoop van eigen aandelen en de delegatie van de bevoegdheid tot uitgifte van aandelen en de uitsluiting of beperking van het voorkeursrecht is ook aangenomen.

De busfabrikant uit Deurne publiceert de details en stemresultaten binnenkort op de investor website van Ebusco.

Foto: Ebusco

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen