19.6 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- Deurne Centrum van Deurne middag lang één groot speelparadijs voor kinderen

[VIDEO] Centrum van Deurne middag lang één groot speelparadijs voor kinderen

Saai thuis zitten op Hemelvaartsdag hoeft in Deurne voor kinderen zeker niet. Want in het centrum was het donderdag van 12.00 tot 17.00 uur één groot speelparadijs tijdens het Springkussenfestival. Op drie pleinen stonden tientallen attracties opgesteld zoals springkussens, een stormbaan en een klimboom.

Elk plein had een thema zoals de Markt waar de kinderen helemaal los konden in zomerse sferen op het Beach-plein. Sommigen gingen de hoogte in op de klimboom en probeerde de top van 6,5 meter te bereiken. Anderen trotseerden de 19 meter lange stormbaan. Ook ouders en grootouders konden meegenieten van het speelplezier in de buurt van de attracties of op de terrassen om de Markt heen.

Stoere kids
Voor de stoere kids stonden er op het parkeerterrein aan de Wolfsberg attracties, zoals de Formule 1-stormbaan van 17 meter lang en konden kinderen zelf plaatsnemen in de springkussen-tractor en daarna via een glijbaan weer naar buiten komen. In de opblaasbare voetbalboarding kon ook nog een balletje getrapt worden.

Haaien
Op het Martinetplein werden de kinderen in weer een totaal andere wereld gebracht; een onderwaterwereld. Hier konden ze springen tussen de vissen, waaronder grote haaien en via een glijbaan konden ze weer met hun voeten op het droge vaste land terechtkomen.

DMG-fotografe Josanne van der Heijden maakte een fotoreportage van het Springkussenfestival en Martien van Dam een videoreportage, die je beiden hieronder kunt bekijken.

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen