13.9 C
Deurne
donderdag 29 september 2022
Home- DeurneAdvocatenkantoor Goorts en Coppens breidt dienstverlening verder uit

Advocatenkantoor Goorts en Coppens breidt dienstverlening verder uit

Vanaf deze maand is het van oudsher op Helmond en Deurne georiënteerde advocatenkantoor Goorts en Coppens uitgebreid met een filiaal in Eindhoven.

Goorts + Coppens is de afgelopen jaren flink gegroeid. De nieuwe vestiging is volgens Irene van Geel, partner van het advocatenkantoor, het gevolg van deze groei. “Het is een bewuste keuze om onze klanten nog beter te bedienen. Direct en persoonlijk contact past bij onze kernwaarden ’anders, gedreven en samen.’ We kunnen zo onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Willem Balkenende, advocaat Ondernemingsrecht en kantoormanager Eindhoven, vult aan: “De opening van dit makkelijk bereikbare en centraal gelegen kantoor is niet toevallig. Het is voor ons een logische stap in de versterking van de relatie met onze klanten en samenwerkingspartners. Ik ben samen met collega Maud Saes, advocaat Arbeidsrecht, al enige jaren actief in Eindhoven en ken het Eindhovense ondernemersleven goed. Het openen van een nieuwe vestiging past goed bij de verdere ontwikkeling van ons kantoor. Daarnaast is er voor ons ook nog volop groeipotentie aanwezig in Eindhoven wat zorgt voor een leuke uitdaging.”

Visie

Goorts + Coppens richt zich met zeventien advocaten en juristen volledig op ondernemers. “Als full service kantoor werken wij in de verschillende teams: Vastgoed, Onderneming, Arbeid, Milieu en Omgeving en Familierecht. Door de schaalgrootte, de interne kwaliteitssystemen en de professionele organisatie wordt Goorts + Coppens door haar klanten gezien als een betrouwbare en solide partner”.

In de visie van Goorts + Coppens speelt kennis delen een belangrijke rol. Goorts + Coppens streeft  er dan ook ernaar als samenwerkingspartner naast de ondernemer te staan en te helpen bij het vermijden van conflicten. Maar mocht het nodig zijn, staat Goorts + Coppens ook naast de ondernemer bij een gerechtelijke procedure.

Bron en foto: website Advocatenkantoor Coorts+Coppens

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen