28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneAlbert Heijn Jan Linders aan Helmondseweg Deurne feestelijk geopend

Albert Heijn Jan Linders aan Helmondseweg Deurne feestelijk geopend

Net als het filiaal van Jan Linders in Liessel is de supermarkt aan de Helmondseweg 65a in Deurne omgebouwd naar de Albert Heijn-formule. Maandag werd de vernieuwde winkel om 14.00 uur geopend door de medewerkers met het doorknippen van een lint.

Supermarktmanager Marc Schoeber zegt dat het meteen gezellig druk was in het nieuwe filiaal van Albert Heijn Jan Linders: “Onze klanten kwamen meteen een kijkje nemen. Zij waren verrast door de ruime winkel en vonden het fijn om de bekende medewerkers weer te ontmoeten.” De buurstuper heeft naast verschillende nieuwe producten en services ook het vertrouwde assortiment van Jan Linders.

Gecombineerd
In de vernieuwde winkel in Deurne worden de producten van Albert Heijn en Jan Linders gecombineerd. Er is een versplein met groente, fruit, verspakketten, maaltijden en vega(n) producten. Ook de ‘Onze Trots’-producten zijn terug te vinden in de vernieuwde supermarkt, zoals Limburgse vlaaien, vloerbroden, vleeswaren, verse soepen, zuurvlees en koude schotels. Daarnaast is het bierassortiment van Jan Linders terug te vinden in de winkel. In de hal van de supermarkt zit een Gall & Gall met een uitgebreid aanbod sterke dranken en er zijn zelfscankassa’s waar klanten hun boodschappen zelf mee kunnen afrekenen.

DOT Deurne
Ook als Albert Heijn doet de winkel aan de Helmondseweg mee aan het Jan Linders Fonds. Iedere supermarkt kiest elk jaar een doel uit dat belangrijk is voor de omgeving. Net als voor de verbouwing steunt deze winkel korfbalvereniging DOT Deurne. “Dit past goed bij onze wens om de persoonlijke supermarkt in de buurt te zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Ik weet zeker dat klanten bij ons met veel plezier boodschappen komen doen”, zegt Marc Schoeber van de vernieuwde supermarkt.

Albert Heijn Jan Linders aan de Helmondseweg 65a in Deurne is open van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en zondag van 9.00 tot 20.00 uur. Bij de winkel kan gratis worden geparkeerd.

Foto’s: Albert Heijn, The Arrows

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen