8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneNatasja en Edwin brengen Deurne in kerstsfeer met theatershow in cultuurcentrum

Natasja en Edwin brengen Deurne in kerstsfeer met theatershow in cultuurcentrum

Het zangduo Natasja & Edwin brengt het publiek in Cultuurcentrum Deurne op zaterdag 9 december helemaal in kerstsfeer bij hun theatershow ‘Merry Christmas’. Een optreden dat volgens de twee muzikanten vol mooie verhalen zit met een lach en een traan, eigen nummers en prachtige Christmas-evergreens.

De in Deurne geboren en getogen Natasja Poels en haar partner Edwin van Hoevelaak hebben dit jaar vijftig toegangstickets cadeau gegeven aan gezinnen die gebruikmaken van de Voedselbank in Deurne. “Wij vinden dat juist deze mensen het nodig hebben om te genieten van een mooie avond uit”, zegt Natasja. “Als we een klein verschil voor hen kunnen maken, dan kan dat een grote uitwerking hebben”, voegt Edwin toe.

Dromen koesteren
Het muzikale paar brengt deze week hun nieuwe track uit: ‘Stel je droom niet uit tot morgen’. De tekst van het liedje sluit volgens Natasja en Edwin mooi aan op de gedachte achter de gratis tickets voor mensen die het niet zo breed hebben. “Met het einde van het jaar in zicht, moedigt het luisteraars aan om terug te kijken, dromen te koesteren en te streven naar nieuwe doelen voor het komende jaar”, zeggen Poels en Van Hoevelaak.

De theatershow ‘Merry Christmas’ vindt plaats op zaterdag 9 december om 20.30 uur in Cultuurcentrum Deurne. Meer informatie en tickets vind je op ccdeurne.nl. Na de show is er in de foyer van het CCD mogelijkheid om Natasja en Edwin persoonlijk te ontmoeten.

DMG Radio
Natasja Poels vertelt komende zaterdag 2 december ook meer over het optreden bij DMG Radio. Rond 16.40 uur gaat presentator Ramon van Hoek met haar in gesprek over de show in het programma Ramon On Air. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app, die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: Cultuurcentrum Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen