9.1 C
Deurne
donderdag 2 februari 2023
HomeVan onze partnersAlles voor je auto vind je op één plek bij Keulen Automateriaal

Alles voor je auto vind je op één plek bij Keulen Automateriaal

Keulen Automateriaal is specialist in automaterialen, –accessoires en –gereedschappen. Bij Keulen draait alles om kwaliteit. Kwaliteit in producten, in gemak, in snelheid, in service en in deskundigheid. Met een grote voorraad, een online bestelsysteem, snelle levertijden en deskundige medewerkers wordt die kwaliteit gerealiseerd.

“Wij denken graag met onze klanten mee om voor hen tot de beste oplossing te komen. Dat maakt ons dé partner in business voor garages, taxibedrijven, transportondernemingen en particuliere klanten.” De dienstverlening en het assortiment zijn in de loop der jaren sterk gegroeid, mede als gevolg van de toename en de diversiteit van het wagenpark.

Voordeel voor klanten
Op dit moment heeft Keulen Automateriaal vestigingen in Venlo, Bergen, Boxmeer en Deurne. “Onze ambitie is om in de toekomst verder uit te groeien. Door uit te breiden, vergroten wij ons werkgebied en kunnen wij onze inkoopkracht verder verstevigen en daarmee het voordeel voor onze klanten vergroten.”

Keulen Automateriaal is in 1981 opgericht door Frans Keulen; hij zag de behoefte aan een gespecialiseerde onderdelenleverancier. Hij begon met de verkoop van automaterialen, accessoires en gereedschappen. Vanaf 1999 is ook zoon Rob Keulen bij Keulen Automateriaal betrokken.

Meer informatie vind je op keulen.net.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen