17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneAniek Nouwen moedigt Oranje aan op de tribune

Aniek Nouwen moedigt Oranje aan op de tribune

De Deurnese Aniek Nouwen hoefde zelf zaterdag niet mee te spelen met de wedstrijd van Oranje tegen Kameroen maar ze was er wel helemaal bij vanaf de tribune om haar team te ondersteunen.

De 19-jarige Nouwen werd eerder door bondscoach Sarina Wiegman opgeroepen om mee te gaan naar Frankrijk omdat er twijfels waren of Kika van Es fit genoeg zou zijn voor de eerste wedstrijd. Omdat Van Es wel kon spelen, zat het WK er voor Aniek Nouwen helaas op. Toch was ze er gisteren gewoon bij in Valenciennes om haar ploeggenoten van Oranje aan te moedigen.

Hart van Nederland

Voorafgaand aan de wedstrijd werd ze geïnterviewd door Hart van Nederland van SBS6 en had ze opbeurende woorden voor haar collega’s: “Ik wil jullie heel veel succes wensen. Ik weet dat jullie het kunnen, dus zet hem op!” De Nederlandse voetbalsters wonnen zaterdag met 3-1 tegen Kameroen. Bij de openingswedstrijd van de leeuwinnen tegen Nieuw-Zeeland waarbij Nouwen op de bank zat, kreeg ze haar eigen wedstrijdshirt. Tegen SBS6 vertelt ze: “Dan heb je toch het gevoel dat je er een beetje bij bent geweest.”

Bekijk hieronder het fragment van Aniek Nouwen bij Hart van Nederland:

Foto: Twitter Aniek Nouwen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen