1.6 C
Deurne
zondag 29 januari 2023
Home- DeurneAns en Charles van Pompidom vertellen over nominatie Brabander van het jaar...

Ans en Charles van Pompidom vertellen over nominatie Brabander van het jaar bij DMG Radio

Ans van den Broek en Charles Engelen uit Deurne zijn genomineerd voor Brabander van het jaar vanwege het werk dat zij doen met hun winkel Pomidom SpeelGOED. De twee bieden speelgoed gratis aan voor kinderen die het thuis niet zo breed hebben.

Zaterdag 11 december zijn Ans en Charles te gast in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door om meer te vertellen over hun winkel en de nominatie. Er zijn in totaal vijf genomineerden bij de actie van Omroep Brabant. Die worden uitgenodigd in de Efteling waar op Eerste Kerstdag bekend wordt gemaakt wie zich de Brabander van het Jaar 2021 mag noemen. Het interview met Ans en Charles kun je horen rond 11.30 uur op DMG Radio.

Statiegeldflessen
Verder is er in het programma van DMG om 9.10 uur aandacht voor de gezamenlijke actie van leerlingen van basisscholen de Piramide en OBS de Brigantijn. Zij gaan rond de Kerstdagen onder meer statiegeldflessen inzamelen. De opbrengt is bestemd voor de voedselbank in Deurne.

Cratosvrienden
Om 10.30 uur spreekt DMG-presentator Ivan van Oosterhout met voorzitter Tonny van Berlo van de Cratosvrienden over het conflict met ’t Hofke van Marijke en het voorbestaan van de stichting. Ook wordt ingegaan op de bijeenkomst van vrijwilligers die donderdagochtend 9 december plaatsvond en de petitie die is gestart om de plek waar ze nu gehuisvest zijn te behouden.

William van der Heijden
Sessie X – Sessie 6 is een muziekevenement dat 12 december wordt gehouden in De Gouden Helm in Helenaveen. Wat er allemaal staat te gebeuren en welke artiesten er optreden, hoor je rond 11.10 uur in de uitzending van DMG Radio. Ook krijg je meer informatie over het gastoptreden van drummer William van der Heijden die op zoek is naar een band waarmee hij kan optreden.

Voetbal
Door de uitzending heen krijg je ook updates over de voetbalwedstrijd tussen Deurne JO11- en ZSV JO11-3JM. In de regio Deurne kun je naar DMG luisteren op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: Facebook Pompidom

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen