4 C
Deurne
dinsdag 5 december 2023
Home- DeurneApollo opent dit weekend haar deuren

Apollo opent dit weekend haar deuren

Nadat Mario en Vera Martens discotheek Metro onlangs weer terug namen, hebben zij besloten om de oude naam Apollo weer nieuw leven in te blazen.

In de jaren 60 begonnen de ouders van broer en zus Martens de Apollo bar in Zeilberg, uiteindelijk groeide deze uit tot een succesvolle discotheek. Omdat discotheken vandaag de dag niet zo goed lopen, heeft Mario besloten er een evenementenhal van te maken. Op deze manier hoopt hij een breed publiek te kunnen bedienen.

Happy hardcore en meer
Komend weekend staat er het eerste evenement op de planning. De generatie tussen 20 en 35 jaar kan weer als vanouds uit hun dak gaan op muziek uit de jaren 90 en 00. Charly Lownoise -dit keer zonder Mental Theo- brengt de happy hardcore uit de 90’s terug naar de Apollo en That 00’s show mixt de platen uit de 2000-2009 met elkaar om die periode ook weer tot leven te brengen. De avond wordt afgesloten door Plug ’n Play, deze DJ en MJ zullen een dynamische freestyle act neer zetten. De entree bedraagt € 8,77 in de voorverkoop. Meer informatie is terug te vinden op de site van Apollo Deurne.

Tekst: Thieu Berkers

Foto’s: Apollo Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen