23.1 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneAutomobiliste onder invloed ramt geparkeerde auto op Derpsestraat in Deurne

Automobiliste onder invloed ramt geparkeerde auto op Derpsestraat in Deurne

Een automobiliste heeft zaterdagavond even voor 18.30 uur een auto geramd op de Derpsestraat. De vrouw reed met hoge snelheid door de straat en raakte daarbij een geparkeerde auto, die vervolgens op het voertuig klapte dat ervoor geparkeerd stond. Het voertuig van de automobiliste kwam uiteindelijk tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De politie heeft na het ongeval bij de vrouw een blaastest afgenomen waaruit bleek dat ze onder invloed was van alcohol. De automobiliste is na controle in een ambulance meegenomen naar het politiebureau voor een verdere ademanalyse.

Ooggetuigen, waaronder een agent in burger, melden dat de automobiliste door de gebeurtenis flink over haar toeren was. Bewoners van de Derpsestraat zeggen dat de vrouw een kwartier eerder ook al met hoge snelheid door de straat kwam gereden. Volgens de agent in burger hield de vrouw in haar rijgedrag absoluut geen rekening met eventuele mensen op de straat.

Buurtbewoners melden dat de bestuurster op bezoek wilde gaan bij iemand in de Derpsestraat, maar dat ze daar niet welkom was. Volgens hen is de vrouw daarop weggelopen en is ze er in haar auto met hoge snelheid vandoor gegaan, waarna het ongeval gebeurde.

Foto’s: Walter van Bussel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen