12.7 C
Deurne
zondag 1 oktober 2023
Home- DeurneAV-LGD Deurne viert 40-jarig bestaan met jubileumboek en huldiging jubilarissen

AV-LGD Deurne viert 40-jarig bestaan met jubileumboek en huldiging jubilarissen

Precies veertig jaar na de oprichtingsdatum van AV-LGD Deurne werd afgelopen zondag gevierd dat de organisatie 40 jaar bestaat. Er werden diverse activiteiten gehouden voor jong en oud, atleten, wandelaars en vrijwilligers. Daarnaast werden vijf leden die vanaf het eerste uur betrokken zijn bij de vereniging in het zonnetje gezet.

Jubilarissen Mart van Dam, Harrie van den Elsen, Wim van Goch, Edy Lenssen en Johnny Vrijnsen kregen een bos bloemen en aan hen werden de eerste exemplaren van het jubileumboek ‘ATLETIEKVERENIGING LOPERSGROEP DEURNE 40 JAAR’ uitgereikt.

Koppelcross
Tijdens de viering was er voor de wandelaars een tocht van 5 kilometer in het Zandbos opgezet. De atleten namen deel aan een koppelcross, waarbij een volwassene en een jeugdlid aan elkaar werden gekoppeld. Elk koppel liep in estafettevorm om beurten vijf maal een ronde van 500 meter en 1000 meter.

Tonny van Berlo en Cor Madou
Na het sportieve gedeelte kwamen zo’n 150 leden en familie bij elkaar bij Green Valley Estate waar ze door voorzitter Koen van Kessel welkom werden geheten. Na een korte terugblik op de geschiedenis van de vereniging volgde een woord van dank aan de twee oprichters Tonny van Berlo en Cor Madou: “Zij hebben in 1982 met Lopersgroep Deurne de basis gelegd voor een mooie atletiekvereniging in Deurne. Onder bezielende leiding van Tonny hebben veel vrijwilligers een enorme bijdrage geleverd aan deze bloeiende vereniging.”

Jubileumboek
Alle leden en sponsoren hebben een exemplaar van het jubileumboek ontvangen waarin de geschiedenis van de vereniging wordt weergegeven in woord en beeld. Er is nog een beperkt aantal boeken beschikbaar voor oud-leden, zolang de voorraad strekt.  Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via jubileumboek@kpnmail.nl.

Foto: AV-LGD (Jubilarissen van links naar rechts Mart van Dam, Wim van Goch, Harrie van den Elsen, Edy Lenssen. Uiterst rechts Rob van Berlo namens oprichter Tonny van Berlo die eerder dit jaar overleed. Op de foto ontbreken Johnny Vrijnsen en Cor Madou)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen