-1.2 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneBasketbalclub Deurne Pioniers verkoopt worstenbroodjes om clubkas te spekken

Basketbalclub Deurne Pioniers verkoopt worstenbroodjes om clubkas te spekken

Leden van basketbalclub Deurne Pioniers hadden hun zinnen er op gezet om worstenbroodjes bij de mensen thuis aan de deur te gaan verkopen om zo extra inkomsten binnen te halen om de club draaiende te houden. Maar door de huidige coronaregels kan de inzamelactie niet in die vorm doorgaan.

De club gaat nu bij de Jumbo aan de Stationsstraat warme en koude worstenbroodjes verkopen. “Een campagne die noodzakelijk is, in een tijd waar het steeds lastiger is om sponsoren te vinden voor verenigingen”, geeft de basketbalclub aan.

Prullenbak
De leden van Deurne Pioniers begonnen vol goede moed aan de actiecampagne voor de verkoop van worstenbroodjes. De club geeft aan: “Er zou een nieuw record gehaald worden, doordat de gemeente bereid was om een vergunning te verstrekken voor het deur-aan-deur verkopen. Helaas gooide de ontwikkelingen van een bekend virus roet in het eten en konden deze plannen de prullenbak in.” Een behoorlijke tegenslag voor de vereniging die al bijna 50 jaar actief is in de gemeente.

De Jumbo in de Stationsstraat heeft de club nu een helpende hand geboden. De Deurne Pioniers mogen op het terrein van de supermarkt de worstenbroodjes aanbieden. Leden van de club staan op zaterdag 18, zondag 19 en vrijdag 24 december vanaf 10.00 uur met hun kraam bij de ingang van het supermarktfiliaal waar de ambachtelijke bakkersworstenbroodjes verkrijgbaar zijn.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen