14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneBasketbalclub Pioniers verkoopt eigen speciaal bier

Basketbalclub Pioniers verkoopt eigen speciaal bier

De basketbalvereniging Pioniers gaat bier verkopen: een blond bier en een dubbel bier. Zo kondigde bestuurder Glenn Savelberg zaterdagavond aan in het radio-programma WeekendBras van Bas van der Weerden en Rik van Lierop op DMG radio. De basketballers hebben het Belgische bier voorgeproefd en hun favoriet laten zij nu voor de sportclub brouwen.

“Zaten jullie je te vervelen en wilden jullie bier brouwen?, vroeg Van der Weerden. “Nee, we hebben voor de club geld nodig, ook al hebben we een  goede sponsor. Dit is een leuke manier om geld te verdienen,” vertelde Savelberg.

Blond en Dubbel
Het Pioniersbier is nu te koop via de website van de Pioniers. Ook zullen de flessen binnenkort in Wijnhuis Deurne liggen. ‘De Pionier Blond’ en ‘De Pionier Dubbel’ zijn per stuk verkrijgbaar, ook is er de combideal; 1 fles Blond en 1 fles Dubbel.
De Pionier Blond            75cl       €7,50
De Pionier Dubbel          75cl       €7,50
Combideal                       2x75cl   €13,50
De Pioniers hebben ook naam Pionbier en Piobier overwogen, maar ze kozen uiteindelijk toch voor een normalere naam.

 

BC Interkosmos Pioniers
BC Interkosmos Pioniers, de basketbalvereniging van Deurne, bestaat 45 jaar. De vereniging heeft haar thuisbasis in Sporthal de Peelhorst in Sint Jozef, waar al hun leden twee keer per week trainen en zich voorbereiden op de wedstrijden voor het weekend.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen