-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneBeleef De Peel in kerstsfeer met decembermaand vol winterwandelingen

Beleef De Peel in kerstsfeer met decembermaand vol winterwandelingen

Op verschillende plekken in De Peel kun je in de decembermaand de kerstsfeer proeven met een aantal wandel- fiets- en autoroutes. In het weekend van 11 en 12 december kun je het Peellandschap bewonderen met het Rondje Kerst in De Peel dat je meeneemt door Deurne, Helenaveen en Neerkant.

Op de drie zondagen 12, 19 en 26 december kun je in Liessel een wandeling maken over het Winter Wonder Pad waar de bezoekers mee kunnen doen aan meer dan twintig activiteiten voor het hele gezin.

Rondje Kerst in De Peel
Bij Natuurpoort De Peel aan het Leegveld 8a in Deurne kun je op zaterdag 11 en zondag 12 december een route afleggen, wandelend, met de fiets of met de auto. Het Rondje Kerst in de Peel neemt je mee langs een grote kerststal maar ook verschillende winkels met kerstaanbiedingen en workshops. Daarnaast kun je een kijkje nemen in het rijksmonument het St. Vincentiushuis in Neerkant, kerstkaarten en kerstballen maken in Helenaveen en kunst bekijken op de route die dat weekend afgelegd kan worden tussen 11.00 en 17.00 uur. Op verschillende plaatsen zijn winterse lekkernijen verkrijgbaar en kun je je opwarmen bij vuurkorven met een glaasje glühwein.

Winter Wonder Pad
Vlak bij de A67 in Liessel kun je op drie zondagen in december het Winter Wonder Pad bewandelen. Tijdens de loop kun je tussendoor marshmallows roosteren, kerstkoeien melken, zelf kerstcreaties knutselen en je uitleven op een springkussen. Het Winter Wonder Pad vind je aan de Kanaalstraat 8 in Liessel en is geopend op 12, 19 en 26 december van 11.00 tot 19.00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen