23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneBenefietavond jongerencentrum De Roos met optreden van electro-act 'xtort'

Benefietavond jongerencentrum De Roos met optreden van electro-act ‘xtort’

Het internationaal bekende electro-duo xtort zal zaterdag 27 november optreden tijdens een benefietavond van OJC De Roos. De muzikanten uit Eindhoven en Duisburg voelen zich verbonden met jongerenwerk en talentontwikkeling en willen daarom op deze manier een steentje bijdragen aan het werk van het jongerencentrum in Deurne.

In de muziek van xtort zitten veel actuele thema’s als eenzaamheid, propaganda, social media, fake news en het slechte in de mens. Muzikaal is de groep beïnvloed door bands als Cabaret Voltaire, Clock DVA, Fad Gadget & het Duitse DAF. In het werk van xtort hoor je ook de meer vintage sound van Kraftwerk en Jean Michel Jarre maar ook moderne invloeden van dance en hardcore techno zoals te horen is op hun nieuwste album ‘Nothing Is Real’. xtort is voortgekomen uit de Nederlandse industrial metal band ‘HOER’.

Het optreden vindt zaterdag 27 november plaats in OJC De Roos aan het Haageind in Deurne. De zaal is open vanaf 16.00 uur en het optreden van xtort begint om 18.00 uur. Tijdens de middag zijn vaste zitplaatsen en een QR-code verplicht.

Foto: Adri van Daal

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen