11 C
Deurne
maandag 11 december 2023
Home- St. JozefparochieBestuur en projectgroep Hofke van Marijke zoeken versterking

Bestuur en projectgroep Hofke van Marijke zoeken versterking

Voor de nieuwe plannen die er zijn voor gemeenschapshuis ’t Hofke van Marijke in de Sint Jozefparochie wordt gezocht naar versterking voor het bestuur en een projectgroep. Onder de naam Hofke 2.0 is in de afgelopen jaren een vernieuwende route ingezet, die het huidige bestuur wil uitbreiden.

Voorzitter Farley Zuidema legt uit: “Onze plannen hebben als doel het Hofke van Marijke financieel gezond te houden, zodat het ook in de toekomst een plek kan blijven waar iedereen welkom is, zich veilig voelt en mee kan doen. Onze kernwaarden zijn verbinden en ontmoeten.” Op dit moment heeft het Hofke van Marijke al veel vaste gebruikers, van de Scouting tot de biljartclub en van de volksdanslesclub tot de carnavalsvereniging. Recent werd daar nog een maandelijkse spellenavond aan toegevoegd.

Nieuwe initiatieven
Het plan Hofke 2.0 houdt volgens Zuidema oog voor deze huidige gebruikers, maar wil ook nieuwe initiatieven ontplooien. “Allen met het doel om de  sociaalmaatschappelijke functie van het gemeenschapshuis te vervullen en om mensen uit de Sint Jozefparochie èn daarbuiten met elkaar te verbinden”, zegt Zuidema. Sinds kort is een groep vrijwilligers bezig met een concreet projectplan. Het bestuur en de projectgroep melden dat dringend versterking kunnen gebruiken.

Mensen die interesse of vragen hebben, kunnen mailen naar secretaris@hofkevanmarijke.nl of bellen met 06-24255666.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen