8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneBestuurswisseling bij Deurnes Mannenkoor; Hans Bouwmans stopt na 8 jaar als vicevoorzitter

Bestuurswisseling bij Deurnes Mannenkoor; Hans Bouwmans stopt na 8 jaar als vicevoorzitter

Bij het Deurnes Mannenkoor (DMK) is tijdens de ledenvergadering afscheid genomen van Hans Bouwmans als bestuurslid. Hij was acht jaar actief in het bestuur als vicevoorzitter en had ook een functie in de PR-commissie.

“Het bestuur van het DMK dankt Hans hartelijk voor zijn enorme bijdrage en inbreng in het bestuur”, meldt de organisatie. Het nieuwe bestuur van het koor bestaat nu uit Jan Bouwmans, Kees Beekers, Pieter Beekers, Berry Welten en Frits Bouwmans.

Meerstemmig
In de afgelopen decennia was het koor te gast in bijna alle landen van West- en Oost-Europa en zong het meerstemmig a capella in verschillende talen. Het koor heeft aan diverse competities en festivals deelgenomen en zingt klassiek, modern klassiek en populaire composities van hedendaagse componisten.

Reünie
Het Deurnes Mannenkoor is ontstaan nadat Koorschool ’67 (een mannen- en knapenkoor) ophield te bestaan. Een aantal ex-leden besloten toen in 1976 samen het DMK op te richten. Op 4 juni is er een reünie voor leden en oud-leden van het Deurnes Mannenkoor en van jongenskoor Deurne ’67.

Nieuwe leden
Verder is het Deurnese koor nog op zoek naar nieuwe leden en nodigt geïnteresseerden uit om een keer te komen luisteren tijdens een repetitie op donderdagavond van 20.30 tot 22.30 uur in het Fletcher kloosterhotel in Deurne. Meer informatie vind je op deurnesmannenkoor.nl. Je aanmelden als koorlid of voor de reünie, kan via info@deurnesmannenkoor.nl.

Lees ook: Deurnes Mannenkoor op zoek naar oud-leden voor reünie

Foto: Deurnes Mannenkoor

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen