4.5 C
Deurne
dinsdag 29 november 2022
Home- DeurneBianca Althuizen is Facebookpagina "Deurne helpt elkaar" gestart

Bianca Althuizen is Facebookpagina “Deurne helpt elkaar” gestart

Bianca Althuizen-Willems was vanmiddag te horen bij de speciale uitzending “In de greep van Corona” op DMG radio; zij is een speciale Facebookpagina “Deurne helpt elkaar” gestart. 

Bianca zag allemaal losse initiatieven voorbij komen, maar in eerste instantie was het niet haar intentie om zoiets te beginnen. Na overleg met de LEV groep is het er toch van gekomen. En ondertussen is de Facebookpagina in een rap tempo gegroeid naar 400 leden. Door die groep worden de meest uiteenlopende ideeën met elkaar gedeeld: van het printen van een flyer om deze bij de bij buren af te geven met aanbod voor hulp, het doen van boodschappen, medicijnen halen of gewoon aan praatje.

Nu al worden er kaartjes en puzzels gemaakt voor ouderen. Een nieuw idee is het maken van filmpjes of een televisieprogramma met filmpjes van of over Deurne, voor ouderen in instellingen. Speciaal voor dit initiatief is een e-mailadres gemaakt waar je je ideeën en vragen aan kunt richten. Doe dit via deurnehelptelkaar@gmail.com.

Houd je overigens wel aan de richtlijnen van het RIVM. Hoe goed en lief ook, je wil iemand met al je goede bedoelingen geen risico laten lopen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen