12.8 C
Deurne
dinsdag 28 juni 2022
Home- DeurneLuisteraars van DMG Radio reageren massaal op oliebollen-winactie

Luisteraars van DMG Radio reageren massaal op oliebollen-winactie

De actie van DMG Radio waarbij je oliebollenpakketten kunt winnen, bereikte zaterdag 19 december een hoogtepunt toen de telefoonlijnen van de radiozender roodgloeiend stonden en de inbox van het Whatsapp-nummer in een paar seconden volliep elke keer dat het Oliebollen Alarm afging. Zondag 20 december is er tussen 19.00 en 22.00 uur de laatste kans om op DMG Radio ook zo’n pakket te winnen.

De presentator van het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door, Ivan van Oosterhout vertelt: “Nou zijn we wel wat gewend bij DMG als het gaat om hoe mensen reageren wanneer we prijzen weggeven maar dit ging wel ineens heel hard.” Luisteraars kunnen bij de actie twaalf oliebollen en twaalf krentenbollen winnen op het moment dat het Oliebollen Alarm afgaat en ze de eerste zijn die reageert op het telefoonnummer op Whatsapp-nummer van DMG. “Het is altijd mooi om te zien als we een actie opzetten dat er dan zo massaal wordt gereageerd, dan weet je dat je voorziet in iets waar behoefte aan is”, legt Van Oosterhout van DMG uit.

Laatste keer
De hele week konden luisteraars bij DMG de oliebollenpakketten winnen, de laatste keer dat het Oliebollen Alarm afgaat is zondagavond 20 december tussen 19.00 en 22.00 uur in het programma DMG Nationaal met Ronny Holthuysen. Wat moet je doen om te winnen? Luister vanavond naar DMG Radio en wanneer je het Oliebollen Alarm hoort, zorg dan dat je de eerste bent die reageert via 0493-745 020 of via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Oliebollenkraam Deurne in de Molenstraat tegen over Café Tam Tam en Café ’t Pandje.

De oliebollenkraam is geopend op de volgende dagen en tijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur
  • Zondag van 12.00 tot 17.00 uur
- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen