12.7 C
Deurne
zaterdag 30 september 2023
Home- DeurneBinnenkijken bij Deurnese bedenkers en makers tijdens Open Bedrijven Route

Binnenkijken bij Deurnese bedenkers en makers tijdens Open Bedrijven Route

Bij de bedrijven die meededen met de Open Bedrijven Route in Deurne is het maandagochtend weer ‘business as usual’ en druppelen de medewerkers binnen. Een heel andere situatie dan de dag ervoor toen de bedrijven vooral mensen ontvingen die er niet werkzaam zijn. Zondag kon je tijdens de Open Bedrijven Route bij 25 ondernemingen in Deurne een kijkje achter de schermen krijgen.

Er wordt bij de bedrijven van alles bedacht en gemaakt waar je als consument vaak alleen het eindproduct van ziet. Van 11.00 tot 16.00 uur kon je zondag op verschillende bedrijventerreinen ontdekken wat daar allemaal bij komt kijken. Ook konden bezoekers een praatje maken met de medewerkers die dagelijks de producten maken en met de speciale machines waar zij mee werken. Bij verschillende bedrijven konden de bezoekers ook rekenen op een gratis frietje, snacks of een andere versnapering. Daarnaast werden er rondleidingen en demonstraties gegeven.

Vijfde editie
Het was gisteren voor de vijfde keer dat Parkmanagement Peelland samen met de gemeente Deurne de Open Bedrijven Route houdt. Deze is bedoeld om de lokale economie een boost te geven en richt zich met de slogan ‘Make it happen’ vooral op de Agro- & Foodsector en de Maak- en Procesindustrie.

DMG-fotograaf Harold van der Burgt maakte een fotoreportage bij enkele van de bedrijven die deelnamen aan de Open Bedrijven Route Deurne.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen