8.8 C
Deurne
donderdag 22 februari 2024
Home- DeurneBirgit en Luigi sluiten Zomerse Terrasconcerten op de Markt in Deurne af

Birgit en Luigi sluiten Zomerse Terrasconcerten op de Markt in Deurne af

De zomer loopt op een einde en dat betekent ook alweer het laatste Zomerse Terrasconcert van dit seizoen op de Markt in Deurne. Deze serie muziekavonden wordt op woensdag 25 augustus afgesloten met een optreden van Luigi Catalano en Birgit.

De Belgische Luigi met Italiaanse roots is geen vreemde in Deurne vertelt hij afgelopen zaterdag in het programma MiddagMaatjes op DMG Radio: “Ik ken Deurne van jaren geleden van mijn ‘cover-tijd’ toen ik nog met bands als La Strada en The Wall optrad in discotheken.”

Italiaanse dingetjes
Hij heeft voor zijn optreden woensdag in Deurne al wat ideeën over hoe de avond gaat klinken: “Als ik zo het weerbericht bekijk, gaat het wel mooi worden woensdag en dan gaan we dus een beetje de solo-mio-muziek doen, echte Italiaanse dingetjes. Alleen er mag natuurlijk niet gedanst worden, dat is wel jammer. Maar we gaan op het publiek af en maken er zeker iets heel gezelligs van.”

Ervaren muzikante
Luigi komt niet alleen naar Deurne maar wordt ondersteund door een vrouwenstem. “Ik heb een leuke zangeres bij me die jaren bij Volumia heeft gezongen als achtergrondzangeres. Birgit is een heel ervaren muzikante en samen met haar gaan we er een swingende avond van maken”, vertelt Luigi enthousiast

Het optreden van Luigi en Birgit begint woensdag 25 augustus om 19.00 uur. Omdat er alleen zitplaatsen zijn toegestaan op de Markt, adviseert de organisatie om op tijd aanwezig te zijn. De toegang is gratis.

Foto: Facebook Luigi Catalano Musica

Bekijk hieronder de video van een eerder optreden van Luigi Catalano.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen