22.9 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- DeurneBouwbedrijf Bukkems-Willems verhuist na 40 jaar van Milheeze naar Deurne

Bouwbedrijf Bukkems-Willems verhuist na 40 jaar van Milheeze naar Deurne

Na 40 jaar in Milheeze vonden directeuren Ramon van Zundert en Han Willems van Bouwbedrijf Bukkems-Willems het tijd om verder te professionaliseren en uit te breiden. De ruimte daarvoor hebben ze gevonden aan de Gerard Bildersstraat 8 in Deurne. Vooral de mogelijkheid om hier ook een showroom te kunnen bouwen, was voor hen van groot belang.

“Zo kunnen klanten voortaan terecht in ons eigen bouwinspiratiecentrum”, zeggen Van Zundert en Willems. “Een plek waar klanten meteen een indruk krijgen van elementen van hun toekomstige woning en dat allemaal in een ruimer pand. Doordat we nu meer ruimte hebben, zijn alle stappen in ons proces verbeterd. Onze klanten krijgen nu een beter beeld van waar ze voor kiezen.”

Het bedrijf werd in 1984 opgericht door Willy Bukkems en Jos Meijs. In 2009 sloot Han Willems aan. “En in 2017 heb ik de plek van Willy overgenomen”, vertelt Ramon van Zundert. Bukkems-Willems focust zich de laatste jaren op particuliere bouw.

De twee directeuren kennen elkaar al van kleins af aan en zijn beide geboren en getogen in Deurne: “Deze plek voelt als thuiskomen. Als jongens waren we al veel bezig met allerlei technische projecten, zoals het bouwen van een ondergrondse hut. Ik had de ideeën en Han bedacht hoe we die konden realiseren. Die rolverdeling is na al die jaren nog steeds hetzelfde.”

Foto: Bouwbedrijf Bukkems-Willems

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen