13.8 C
Deurne
dinsdag 21 maart 2023
Home- DeurneBrandweerman Sam komt zaterdag 2 april naar Cultuurcentrum Deurne

Brandweerman Sam komt zaterdag 2 april naar Cultuurcentrum Deurne

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg. Daarom komt het populaire kinderidool Brandweerman Sam op zaterdag 2 april naar Cultuurcentrum Deurne met een spiksplinternieuw vlammend verhaal.

Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat’.

Meet & greet
Sam nodigt alle jonge bezoekers in Deurne uit om die zaterdagmiddag verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden ook naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met de bezoekers in het Cultuurcentrum Deurne.

Schatkist
Tijdens de voorstelling gaan spannende verhalen rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden.

“Brandweerman Sam Live! De Verloren Piratenschat” is te zien op zaterdag 2 april om 15.00 uur in Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne. Reserveren kan via www.ccdeurne.nl. Meer informatie vind je op www.vanhoorne.com/live/brandweerman_sam_live.

Foto: Wim Lanser

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen