17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneVVV Deurne trakteert tijdens 25 jarig bestaan op verschillende cadeautjes

VVV Deurne trakteert tijdens 25 jarig bestaan op verschillende cadeautjes

Vijfentwintig jaar geleden, op 27 maart 1997 opende VVV Deurne voor het eerst haar deuren voor de toerist, recreant en inwoners van Deurne. Een mijlpaal die de VVV viert met verschillende acties en cadeautjes zoals een gratis fietsroutenetwerkkaart, fietszadelhoesjes en een kleurplaat voor de kleintjes die allemaal vanaf vandaag verkrijgbaar zijn.

Het VVV-team dat gevormd wordt door vaste en vrijwillige krachten, vierde het 25-jarig jubileum afgelopen vrijdag. Daarbij werden ook zeven VVV-medewerkers in het zonnetje gezet omdat ze zich al tussen de 12,5 en 25 jaar inzetten voor de VVV. “Al die jaren is de VVV de aangewezen plek voor iedereen die informatie en inspiratie wil opdoen over Deurne en de Peel. Het team van VVV Deurne zet zich al 25 jaar in voor Deurne-promotie. Een mijlpaal die gevierd mag worden. En wie jarig is, trakteert”, zegt directeur Conny Heldens van de VVV.

Fietsen door Deurne 1300
Daarom wordt er ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan een nieuw fietsroutenetwerkkaartje voor Deurne beschikbaar gesteld. Deze volledig bijgewerkte knooppuntenkaart is opgenomen in de gratis folder ‘Fietsen door Deurne 1300’. Hierin vind je ook bijzondere locaties die getipt worden in het kader van Deurne 1300 en de evenementen en tentoonstellingen die de komende maanden plaatsvinden ter gelegenheid van het dertienhonderd jarig bestaan van Deurne.

Gratis fietszadelhoesje
Naast de gratis fietsroutenetwerkkaart is er voor elke klant een gratis zadelhoesje bij de VVV te krijgen. “Handig om bij je te hebben bij korte of langere fietstochten door Deurne en de Peel. Maar kom snel, want op is op”, legt Heldens van VVV Deurne uit.

Kleurplaat
Ook voor de jongste bezoekertjes heeft de VVV een cadeautje. Een gratis kleurplaat met daarop afbeeldingen van enkele mooie monumenten in Deurne. Bij inlevering van elke kleurplaat ontvang je een leuke attentie. Voor de allermooiste kleurplaat heeft de VVV een extra prijs, een snoepblik met daarop de ‘skyline’ van Deurne. Kleurplaten kun je inleveren bij de VVV in Deurne tot 30 april.

De folder ‘Fietsen door Deurne 1300’, het zadelhoesje en de kleurplaat zijn vanaf donderdag 24 maart verkrijgbaar bij VVV Deurne in de Kerkstraat 2c. De openingstijden zijn maandag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is de VVV geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen