20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneBronzen, zilveren en gouden medailles voor turnsters KDO Deurne

Bronzen, zilveren en gouden medailles voor turnsters KDO Deurne

De turnsters van KDO Deurne hebben de afgelopen twee weekenden mooie resultaten neergezet bij de turnwedstrijden in Best en Valkenswaard.

Twee teams wisten de eerste plek te veroveren, één groep werd tweede en de turnsters van de Middenbouw Niveau 5 veroverden samen het bronzen eremetaal. Middenbouw niveau 4 team 2 behaalde net geen podiumplaats, maar wel een nette vierde plek.

Sterke vloeroefeningen
Afgelopen zaterdag was het in Valkenswaard voor de meeste van de turnsters uit de Middenbouw Niveau 5 de eerste officiële wedstrijd. Toch lieten ze al mooie oefeningen zien. Emma, Isa, Kady, Kim, Mila en Vera behaalden uiteindelijk de bronzen medaille. Zondag mocht het team Bovenbouw Supplement F hun nieuwe oefeningen laten zien. Met name dankzij sterke vloeroefeningen mochten Demi, Lenn, Liz, Milou en Tessa het hoogste podium betreden en werden ze beloond met de gouden medaille.

Het weekend ervoor hadden een aantal wedstrijdturnsters op 25 en 26 november hun eerste voorwedstrijd van het seizoen in Best. Op de zaterdag liet middenbouw niveau 4 team 2 nette oefeningen zien. Djuna, Fiene, Naomi en Sam behaalden daarmee vierde plek.

Zondag was het in de ochtend de beurt aan bovenbouw supplement E, bestaande uit Ella, Faye en Yi mei en twee andere teamleden van de Molenwiek Asten. Zij lieten stabiele oefeningen zien en behaalde een verdiende eerste plek. In de middag mocht middenbouw niveau 4 team 1 laten zien waar voor ze getraind hebben. Yen, Fem, Juul, Jippe en Femm lieten mooie oefeningen zien en behaalden een tweede plek.

Foto: KDO Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen