11.7 C
Deurne
maandag 26 september 2022
Home- DeurneBurgemeester Buter geeft bij DMG Radio uitleg over vluchtelingenopvang in Sporthal de...

Burgemeester Buter geeft bij DMG Radio uitleg over vluchtelingenopvang in Sporthal de Kubus

De omwonenden van Sporthal de Kubus in Deurne werden donderdagavond al uitgebreid geïnformeerd over de tijdelijke opvang van 225 vluchtelingen in de wijk Heiakker. Omdat de gemeente het belangrijk vindt om iedereen in Deurne uitleg te geven over wat er precies gaat gebeuren en waarom, is burgemeester Greet Buter zaterdagochtend te gast bij DMG Radio.

Zij zal informatie geven over de groep asielzoekers die drie weken zullen verblijven in de gemeente en toelichten hoe deze mensen worden opgevangen en begeleid. Ook zal ze ingaan op de zorgen van omwonenden en de voorzorgsmaatregelen die de gemeente heeft getroffen om eventuele overlast te voorkomen.

Burgemeester Buter zal zaterdag rond 10.10 uur op DMG Radio bij het programma Deurne Draait Door in gesprek gaan met presentator Ivan van Oosterhout. DMG Radio is in de regio Deurne te ontvangen op 106.2 FM, in heel Zuidoost-Brabant via Ziggo op kanaal 918 en wereldwijd online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen