7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneCamerabeelden overvaller Jumbo openbaar gemaakt

Camerabeelden overvaller Jumbo openbaar gemaakt

De politie heeft de camerabeelden openbaar gemaakt van de overvaller die op 26 februari een caissière van de Jumbo Supermarkt aan de Stationsstraat van de inhoud van haar kassa wilde beroven. Eerder werden al foto’s van de man verspreid, maar dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

Duidelijk op beeld
Met het tonen van de video hoopt de politie dat de overvaller nu wel wordt herkend. Nadat de man de winkel binnen was, probeerde hij onder bedreiging van een mes de inhoud van de kassa mee te nemen. Door dapper optreden van de caissière werd dit voorkomen. De man vluchtte vervolgens de winkel uit. De verdachte staat duidelijk op beeld bij het binnenkomen van de winkel.

Vaker in winkel
De caissière heeft aangegeven bij de politie aangegeven dat zij dacht dat de man vaker in de winkel kwam. Mogelijk is de overvaller dus afkomstig uit de omgeving van Deurne. Eerder werd al het signalement van de verdachte bekendgemaakt. De politie verzoekt mensen die tips hebben contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Bekijk hieronder de camerabeelden van de overvaller:

Foto: Beelden Politie Deurne Asten Someren

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen