13.3 C
Deurne
donderdag 22 februari 2024
Home- DeurneCamerabeveiliging bedrijventerreinen Deurne uitgebreid

Camerabeveiliging bedrijventerreinen Deurne uitgebreid

Parkmanagement Peelland heeft de camerabeveiliging op de bedrijventerreinen uitgebreid. Vanaf deze maand worden alle toegangswegen op Kranenmortel, Rijt Oost en West beveiligd met een zogenaamde ANPR camera en vaste camera’s.

De ANPR camera’s registreren de kentekens van de voertuigen die op de bedrijventerreinen komen. De kentekens worden doorgestuurd naar een alarmcentrale en daar gecontroleerd. Gestolen of verdachte voertuigen komen daaruit naar voren en daarna volgt er actie van een bewakingsdienst of de politie.

Vaste camera’s
Naast de ANPR camera’s hangen er ook vaste camera’s die meer gegevens over de voertuigen zichtbaar maken. De wens is om het aantal camera’s op de bedrijventerreinen uit te breiden aan een aantal bedrijfspanden. Dit plan wordt in de komende maanden in overleg met de ondernemers verder uitgewerkt. Veiligheid en beveiliging is voor Parkmanagement Peelland van groot belang. Vanuit PMP houdt de werkgroep veiligheid, bestaande uit ondernemers, politie, brandweer en gemeente zich hiermee bezig.

Foto: Parkmanagement Peelland

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen