5.6 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home- St. JozefparochieCarnaval of niet; Heikneuters in Deurne onthullen speciale nieuwe ‘booster-prins’

Carnaval of niet; Heikneuters in Deurne onthullen speciale nieuwe ‘booster-prins’

Door de huidige coronamaatregelen valt carnaval dit jaar opnieuw in het water maar dat houdt carnavalsvereniging de Heikneuters uit de St. Jozefparochie in Deurne niet tegen bij het uitroepen van een nieuwe prins.

Het is geen gewone prins zoals normaal met carnaval maar Prins Booster den Vijfde. Zondagmiddag 9 januari werd de speciale ‘booster prins’ bekend gemaakt door vorst Karel Claassen en voorzitter Peter Proenings. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst buiten, voor ’t Hofke van Marijke. Waar onder het genot van een Corona-biertje en de Peelsteekje-snack van collega-carnavalsvereniging de Peelstrekels, de nieuwe prins werd onthuld.

Om carnaval toch niet helemaal geruisloos voorbij te laten gaan, hebben de Heikneuters voor hun nieuwe Prins Booster den Vijfde de prinsen van de afgelopen vijf jaar samengesmolten tot één speciale prins voor dit jaar. De ‘booster-prins’ bestaat uit Jan Willem l, Frank ll, Dirk l, Laurens l, Heikneuter l.

Het carnavalsgevoel blijft bij de Heikneuters ook zonder een echte carnaval gewoon doorleven, laten ze weten: “Prins Booster den Vijfde zal komende carnaval, als 65ste coronavalsprins der Heikneuters voorop gaan! Wai Boosteren iedereen mi Spuit elf, het carnavalsvirus kumt dan vanzElf!”

Foto: CV De Heikneuters

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen