5.6 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home- DeurneGreen Valley Estate Deurne klaar voor eerste internationale wedstrijden

Green Valley Estate Deurne klaar voor eerste internationale wedstrijden

Bij Green Valley Estate in Deurne hebben ze de laatste tijd niet stil gezeten. Het 16 hectare grote terrein is helemaal klaar gemaakt voor de eerste internationale wedstrijden in april. Dat meldt branchewebsite Nieuws.horse.

Frank Laenen van Green Valley Estate is trots op de internationale wedstrijden die gaan komen: “De eerste van 27 april tot en met 1 mei, dus direct volgend op het NK Springen, de tweede vindt plaats van 4 tot en met 8 mei. Op die wedstrijden kunnen echt heel veel ruiters bij ons terecht, de ring is 80 bij 110 meter: we zijn er klaar voor.”

Brabantse bodem
Eerder maakte Green Valley al bekend dat het NK Springen dit jaar van 21 tot met 24 april zal plaatsvinden op het nieuwe terrein. Na een jaar zonder NK door corona en het NK in 2020 in Kronenberg, keert het Nationaal Kampioenschap terug naar Brabantse bodem onder de naam Concours Hippique Deurne.

Agterbergbodem
De ruiters en amazones kunnen bij Green Valley strijden op een zogenoemde Agterbergbodem die compact, veerkrachtig, goed waterdoorlatend is en niet te snel droog wordt. “Green Valley Estate aan de Bruggensweg wordt een plek worden waar topsport wordt bedreven, de zakelijke markt haar plek vindt en waar gestreefd wordt naar innovatie, kennisoverdracht en groei door de juiste verbindingen”, geeft Frank Laenen aan.

Foto: Green Valley Estate

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen