-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneCarnaval Top 111 vandaag van start op DMG Radio

Carnaval Top 111 vandaag van start op DMG Radio

DMG Radio gaat vandaag toch nog een beetje de carnavalssfeer bij je thuis brengen met de Carnaval Top 111. De afgelopen weken hebben de luisteraars van DMG hun stem uit kunnen brengen door favoriete carnavalsliedjes door te geven en het resultaat hoor je vandaag terug in de negen uur durende hitlijst.

“We zijn vanmorgen om 10.00 uur gestart met een echte klassieker van Ria Valk en het nummer Leo maar er staan ook nieuwere nummers in en heel veel lokale carnavalsliedjes”, vertelt DMG-presentator Ramon van Hoek. Hij presenteert samen met Eric Senders de eerste drie uur van de feestelijke lijst: “De sfeer zit er echt meteen goed in en dat wordt alleen maar beter omdat de carnavalskrakers steeds groter worden. Heel leuk om te zien dat er vanuit verschillende dorpen en carnavalsverenigingen in de gemeente heel enthousiast actie is ondernomen om ‘hun nummer’ in de lijst te krijgen. Maar zelfs vanuit de regio Tilburg en Rotterdam is er fanatiek gestemd op hun favoriete nummer”, meldt Van Hoek uit. De hele lijst kun je meevolgen door hem in PDF-vorm te downloaden.

Frikandellensoep
Tijdens de speciale uitzending kun je ook de hele dag de enige echte frikandellensoep winnen die beschikbaar wordt gesteld door SOEPlesse in Deurne. Daarnaast wordt er gebeld met de vorsten van de zeven carnavalsverenigingen in de gemeente om te peilen hoe zij de door corona uitgeklede versie van carnaval beleven en misschien toch nog een beetje vieren.

DMG Radio in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen