27.8 C
Deurne
donderdag 18 juli 2024
Home- DeurneCDA stelt vragen over Bultweg: 'Slechtste openbare weg van Deurne'

CDA stelt vragen over Bultweg: ‘Slechtste openbare weg van Deurne’

Als je Deurne binnenrijdt wordt je op verschillende plekken wat betreft de staat van het wegdek niet overal even hartelijk ontvangen. Het CDA heeft vragen gesteld over de Bultweg die in hun ogen ‘de slechtste openbare weg van Deurne’ is.

Of de Bultweg die titel verdient, is de vraag. Want ook in de Heuvelstraat zit het wegdek vol gaten en verzakkingen waardoor fietsers regelmatig moeten uitwijken en daardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Ook als je Deurne aan de andere kant binnenrijdt via de Vlierdenseweg is het al niet veel beter en rijden steeds meer automobilisten in het midden van de tweebaansweg om de gaten en hobbels te vermijden.

Volgens het CDA is er echter een weg in Deurne die er nog slechter bij ligt. De Bultweg wordt door de fractie de slechtste openbare weg in Deurne genoemd. Daarom heeft de partij vragen gesteld over de staat van de weg in het buitengebied van de Walsberg. Het CDA wil weten of deze weg in de toekomst nog wordt opgeknapt en wie de verantwoordelijk wegbeheerder is die aansprakelijk is voor het onderhoud.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen