9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneCentrum Deurne weer alleen voor voetgangers; defecte ‘pollers’ gerepareerd

Centrum Deurne weer alleen voor voetgangers; defecte ‘pollers’ gerepareerd

Het voetgangersgebied in het centrum van Deurne is sinds deze week weer afgesloten voor automobilisten die daar niet mogen rijden. De gemeente meldt dat alle verzinkbare palen die het autoverkeer moeten tegenhouden, weer naar behoren werken.

Doordat een aantal van de zogeheten ‘pollers’ in het centrum defect waren, konden auto’s de afgelopen weken het voetgangersgebied in Deurne ongemoeid in- en uitrijden. De plekken waar de palen omhoog moeten komen, waren tijdelijk afgedekt met een mat die was vastgeschroefd.

Afgelopen week zijn alle ‘pollers’ in het centrum gerepareerd. “Dat betekent dat u niet meer het voetgangersgebied in kunt rijden, als u daartoe niet bevoegd bent”, aldus de gemeente. Na 11.00 uur is toegang tot het voetgangersgebied alleen mogelijk via de Aaltje Reddingiusstraat, met een vergunning of ontheffing. De gemeente laat weten dat op het overtreden van de (verkeers)regels, zoals parkeren binnen het voetgangersgebied of het negeren van verplichte rijrichtingen, wordt gecontroleerd.

Foto: Ramon van Hoek

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen