19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneCheck en RHEA toegevoegd aan line-up Walhalla Zomerfeesten

Check en RHEA toegevoegd aan line-up Walhalla Zomerfeesten

De bands Check en RHEA zijn toegevoegd aan de line-up van de Walhalla Zomerfeesten 2019. Beide bands spelen op de familiezondag van het festival.

Feel-good pop en stevige gitaren
Vorig jaar zou Check eigenlijk al op de Walhalla Zomerfeesten optreden, maar dat kon toen vanwege een geboorte niet doorgaan. Dit jaar komen ze hun show inhalen. De enthousiaste vierkoppige band uit Bladel brengt eigen werk, in de vorm van feel-good popnummers. Ook komt de Belgische groep RHEA in juli naar Deurne. Met hun voorliefde voor stevige gitaren, belooft het een knallende show te worden. Studio Brussel en 3voor12 waren eerder al lovend over hen.

Tributezaterdag
Eerder werd Red Hippo al als eerste naam voor de familiezondag van de Walhalla Zomerfeesten bekendgemaakt. De formatie uit Asten en Someren komt met een show vol hardrock en een vleugje alternatieve metal naar het Deurnese festival. Ook maakte de organisatie al bekend dat Mongoose (Royal Blood-tribute)Musest (Muse-tribute), Rondje Doe Maar (Doe Maar-tribute) en Bon Scotch (AC/DC-tribute) op de tributezaterdag optreden. De 45ste editie van de Walhalla Zomerfeesten vindt plaats op 19, 20 en 21 juli. De organisatie maakt binnenkort meer namen bekend die bij de Deurnese kasteelruïne zullen optreden.

Foto: Persfoto Check

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen