27.5 C
donderdag 27 juni 2024
Home- DeurneCity Run vult Deurnese centrum met fanatieke lopers uit hele regio en...

City Run vult Deurnese centrum met fanatieke lopers uit hele regio en daarbuiten

Terwijl het publiek langs de route en op de terrassen aan de Markt rustig de Deurne City Run gadesloeg, deden de ruim 250 deelnemers aan de verschillende wedstrijden zaterdagavond hun uiterste best om als eerste over de finish te komen. Het evenement van Atletiekvereniging en Lopersgroep Deurne (AV-LGD) en de gezamenlijke horeca op de Markt trok naast veel toeschouwers ook een recordaantal deelnemers.

Fanatieke lopers van jong tot oud renden mee op het parcours door het Deurnese centrum. Op het programma stonden de Finstream ouder/kind Run, de 10 kilometer Knapen Trailers Estafetteloop en de 5 kilometer Deuvie Run.

Team Finstream 1 werd winnaar bij de estafetteloop en op de Deuvie Run kwam Mark van Kessel uit Deurne als eerste over de finish. De Ouder/kind Run voor de bovenbouw werd gewonnen door Wilco en Mila Goorts uit Deurne en bij de onderbouw werden Jos en Timo Elfring uit Deurne eerste.

Hieronder vind je de top 10 van de snelste lopers bij de verschillende wedstrijden.