18.8 C
Deurne
zondag 28 mei 2023
Home- DeurneColumnist Tabaqui gaat strijd aan met B-artiesten en komt met eigen voetballied

Columnist Tabaqui gaat strijd aan met B-artiesten en komt met eigen voetballied

In Tijd voor Tabaqui hoor je elke zaterdagmiddag op DMG Radio de eigenzinnige kijk op het nieuws uit Deurne van de columnist. Deze week overschat hij zoals wel vaker zijn muzikaal talent en heeft hij in verband met het WK voetbal een heus Oranjelied gemaakt. Of het een hit wordt? Tabaqui is overtuigd van wel maar of het publiek in Deurne het daarmee eens is, moet de tijd uitwijzen.

Bekijk hieronder de column Tijd voor Tabaqui van zaterdag 26 november.

Sinterklaas
Vorige week was Tabaqui helemaal in de Sinterklaassfeer en belichtte hij de problemen van zijn vriend Piet die er aanstoot aan neemt dat er in allerlei varianten pieten zijn waarmee zijn naam voortdurend wordt misbruikt. Bekijk hieronder de column Tijd voor Tabaqui van zaterdag 19 november.

Ramon On Air
De column van Tabaqui hoor je ook elke zaterdagmiddag rond 17.50 uur in het programma Ramon On Air op DMG Radio. Te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen