23.1 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneLaatste seizoen bij SJVV voor trainers Johnny Nooijen en Pieter Verbaarschot

Laatste seizoen bij SJVV voor trainers Johnny Nooijen en Pieter Verbaarschot

Voetbalclub SJVV in Deurne moet binnenkort op zoek naar twee nieuwe trainers voor hun vaandelteams. Zowel Johnny Nooijen, hoofdtrainer van Heren 1 als Pieter Verbaarschot, hoofdtrainer van het Dames 1 zijn allebei bezig aan hun laatste seizoen bij de ploeg in de St. Jozefparochie.

Beide trainers geven aan dat ze het huidige seizoen nog op een mooie wijze willen afsluiten, maar dat ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De Technische Commissie van SJVV laat weten voor het volgende seizoen op zoek te gaan naar nieuwe trainers.

Degradatie
Voor Johnny Nooijen is dit zijn derde seizoen bij de club. Hierin heeft hij hard gebouwd aan een nieuw eerste elftal maar dat bleek niet gemakkelijk. Vanwege de coronatijd was er volgens SJVV maar keuze uit een smalle selectie. “Helaas leidde dat tot een degradatie naar de 5e klasse”, zegt de voetbalclub.

Mooie uitdaging
Toch slaagde Nooijen erin om de motivatie en de sfeer in de selectie optimaal te houden, meldt SJVV. “Die selectie is inmiddels gegroeid doordat spelers vanuit SJVV 2 en diverse jeugdspelers zijn overgestapt. Sportief worden er weer regelmatig wedstrijden gewonnen. Er wacht een mooie uitdaging voor de nieuw trainer om dit verder te gaan uitbouwen.”

Zevende seizoen
Pieter Verbaarschot is inmiddels zeven aaneengesloten seizoenen hoofdtrainer van het eerste damesteam van SJVV en zal na het huidige seizoen plaatsmaken voor een nieuwe damestrainer. “Een geweldige prestatie”, meldt de voetbalclub over de jarenlange inzet van Verbaarschot.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen