23.1 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneCompetitie-indeling amateurvoetbal bekend; deze clubs treffen elkaar in nieuwe seizoen

Competitie-indeling amateurvoetbal bekend; deze clubs treffen elkaar in nieuwe seizoen

De competitie-indeling van het amateurvoetbal in onze regio is bekend. Voor sommige clubs uit de gemeente Deurne betekent dit dat ze een flink aantal voor hen nog onbekende tegenstanders treffen, maar veel teams komen in het nieuwe seizoen weer vooral vertrouwde gezichten tegen bij de wedstrijden in de verschillende klassen.

SV Deurne speelt in de 1ste klasse E samen met een groot aantal clubs die inmiddels bekend zijn voor de blauwwitten. Ze treffen dit jaar Bekkerveld, Boekel Sport, BSV Limburgia, Chevremont, De Ster, De Valk, EFC, GSV’28, SC Susteren, Sparta’25, SV Laar en Volharding.

In de 2de klasse D speelt ZSV komend seizoen in elk geval geen regioderby meer tegen SV Someren dat dit keer is ingedeeld in de 2de klasse F. Voor de Zeilbergers is er aan de naam van de klasse waarin ze spelen weinig veranderd, maar aan de tegenstanders is wel het één en ander verschillend met afgelopen periode. ZSV heeft als tegenstanders Avanti’31, Bruheze, Erp, Handel, NWC Asten, Oirschot Vooruit, Olympia’18, RKSV Heeze, RPC, Rhode, SBC, Schijndel en Stiphout Vooruit.

Neerkandia speelt komend seizoen de wedstrijden in de 3de klasse H. Hierin komen ze uit tegen de volgende clubs: ELI, Geldrop, Hegelsom, Helden, HVV Helmond, Lierop, Mariahout, MMC Weert, PEC’20, RKSVO, Sparta’18 en Wilhelmina’08.

In het seizoen 2024-2025 staan RKSV Liessel en SPV Vlierden samen in de 4de klasse E met als tegenstanders: BEVO, Brevendia, DFO’20, DOSL, FC ODA, Maarheeze, ONDO, Rood Wit’67, SSE en SVSH.

SJVV mag het in de 5de klasse E komend seizoen opnemen tegen Bavos, Boerdonk, Boskant, De Middenpeel’24, Irene, MVC, Olympia Boys, Keldonk, SCMH en SV De Braak.

Foto: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen