22.9 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- Deurne Winst Oranje zorgt in Deurne voor verhoogde feeststemming bij doorkomst Kennedymars

[VIDEO] Winst Oranje zorgt in Deurne voor verhoogde feeststemming bij doorkomst Kennedymars

De deelnemers van de zestigste Kennedymars werden zaterdagavond op verschillende plaatsen feestelijk onthaald. De overwinning van Oranje op Turkije zorgde voor een extra vrolijke en uitgelaten stemming terwijl de wandelaars Deurne binnenkwamen via de atletiekbaan van AV-LGD en vervolgens richting de Markt gingen om vervolgens via onder meer de Hellemanstraat en het Rijtven Deurne weer te verlaten.

Vannacht kwam om 5.13 uur Remy van den Brand als eerste deelnemer over de finish. Hij deed 9 uur, dertien minuten en 21 seconden over de 80 kilometer lange route. Ook DMG-dj Tim van der Weerden en oud-DMG-medewerker Rutger Maessen zijn nog onderweg naar de finish. Voor hen is het hun eerste Kennedymars die ze lopen. Daarbij zijn Tim en Rutger nu 15 uur aan het lopen. De verwachting is dat ze allebei rond 11.33 finishen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zaterdagavond om 20.00 uur startten de 2358 wandelaars voor de zestigste Kennedymars. Het startschot werd gegeven door Harrie van Horik van lokale omroep SIRIS uit Someren. Voorafgaand aan de start van deze editie van de Kennedymars ontstaken lopers van Jasper Sport het traditionele Kennedyvuur. ‘Vrijwilligers van het jaar’ Twan Weekers en Johan Timmermans hesen vervolgens de Nederlandse en Amerikaanse vlag.

Bekijk hieronder een verslag dat Frans Vogels maakte van de doorkomst in de Hellemanstraat in Deurne.

Lees ook: Tim en Rutger lopen hun eerste Kennedymars: ‘Vooral de doorkomst in Deurne lijkt ons heel bijzonder’

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen