23.1 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneConcert popkoor Musical Voices

Concert popkoor Musical Voices

Over 2 jaar bestaat popkoor Musical Voices uit Neerkant 40 jaar en hoopt dat in het voorjaar van 2020 met een grote show te vieren. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang.

Na het vertrek van dirigente Marianne Groenewegen heeft Jos Helgers (50) uit Herten onlangs de muzikale leiding overgenomen van het popkoor. Jos is naast dirigent, docent muziek op het Lyceum Schöndeln in Roermond. Hij studeerde Schoolmuziek/HaFa directie aan het conservatorium in Maastricht en is al van diverse koren dirigent geweest.

Op dinsdag 11 juli organiseert popkoor Musical Voices voor de vierde keer het mini-concert “Met Musical Voices Zingend de Zomer in”. Tijdens “Zingend de zomer in” blijft popkoor Musical Voices dichter bij huis, namelijk in thuishonk Neerkant. U kunt zich verheugen op een aantal nummers uit de verschillende shows. Dus niet alleen liedjes uit de recentste show “Jukebox” van vorig jaar april, maar ook diverse liedjes uit eerdere shows passeren de revue.

Na afloop van het mini-concert is er in Internos een karaoke-avond. Dit alles is te doen in zaal Internos te Neerkant (bij mooi weer buiten voor de zaal) vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen