12.3 C
Deurne
maandag 25 september 2023
Home- DeurneContactkoor De Stem van ons Geheugen bezingt ‘De zeven deugden’ in Deurne

Contactkoor De Stem van ons Geheugen bezingt ‘De zeven deugden’ in Deurne

De leden van het Deurnese contactkoor De Stem van ons Geheugen bezingen maandag 17 april ‘De zeven deugden’. Samen brengen zij die middag liederen over voorzichtigheid, rechtvaardigheid, gematigdheid, moed geloof, hoop en naastenliefde.

Het koor bestaat uit mensen met (beginnende) dementie en hun mantelzorger, mensen met Niet-Aangeboren-Hersenletsel (NAH) en ouderen uit de wijk Houtenhoek en staat onder leiding van dirigente Carolien van der Hulst. De uitvoering van de ‘De zeven deugden’ vindt plaats op maandag 17 april van 14.00 tot 16.00 uur in Wijkhuis De Houtenhoek aan de Haydnstraat 30 in Deurne. De entree bedraagt 2,50 euro en is inclusief koffie of thee. Familie of mantelzorgers mogen gratis mee naar binnen.

Contactkoor De Stem van ons Geheugen komt elke tweede maandag van de maand bij elkaar in het wijkhuis van 14.00 tot 16.00 uur om samen te zingen. Aanmelden voor deelname aan het koor kan bij Mieke Evers via 06-30427438 of mieke.evers@hotmail.com en bij Carolien van der Hulst via 06 49942004 of carolien@zangwerk.com. ‘De Stem van ons geheugen’ wordt mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van Fonds Sluyterman van Loo.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen